Artikkelnr. 50-50672-4

Ropox Maxi 2 lavtgående stellebord uten vask

Ropox Maxi 2 lavtgående, veggmontert stellebord. Elektrisk høyderegulering 600 mm, fra 400-1000 mm. Inklusive motor, betjeningsknapper, klemsikring og 2 stk. trådkurver. Vakuumformet bordplate i plast.

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 2-4 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Ropox Maxi 2 lavtgående, veggmontert stellebord. Elektrisk høyderegulering 600 mm, fra 400-1000 mm. Inklusive motor, betjeningsknapper, klemsikring og 2 stk. trådkurver. Vakuumformet bordplate i plast.

Gode og sunne arbeidsstillinger krever fleksible løsninger. Den trinnløse høydereguleringen gjør det mulig å stille inn stellebordet i en ergonomisk riktig arbeidshøyde og dermed unngå belastningsskader. Stellebordet heves og senkes med betjeningsknapper plassert på toppen av dekselet, der barna ikke kan nå de. Om ønskelig kan en håndkontroll bestilles som tilbehør.

Et lavtgående stellebord gjør det mulig for personalet å ta vare på barna uten å utsette ryggen for tunge løft. Stellebordet kan senkes helt ned til 400 mm over gulv, slik at barna selv kan klatre opp på stellebordet. Når barnet sitter på stellebordet sørger løfteenheten for at bordet kan heves til øverste posisjon på kun 12 sekunder.

Stellebordet er meget sikkert i bruk, da det har en innebygget klemsikring som gjør at bevegelsen automatisk stopper dersom man treffer på noe i underkant. Ved behov kan man montere endeplater eller sidevegger på stellebordet. Det skaper ekstra skjerming samtidig som det sørger for at barna ikke kan falle ned på sidene.

Stelleflaten er produsert i et behagelig materiale som er meget enkelt å rengjøre. Til stellebordet medfølger to trådkurver montert i underkant. Her kan man oppbevare hygieneartikler, bleier eller annet utstyr som er praktisk å ha for hånden. Ved behov for mer oppbevaring kan man bestille en egen reol med trådkurver som kan plasseres ved siden av eller mellom flere stellebord. Denne kan også leveres med vask.

Myk stellemadrass og annet nyttig utstyr kan også bestilles som tilbehør.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Ropox
Lengde 900 mm
Høyde 1020 mm
Dybde 830 mm
Farge Hvit
Maksimal belastning 75 kg
Justerbarhet Høyderegulering
Drivkraft Elektrisk
Reguleringshøyde 600 mm
Klemsikring Ja
Betjening Betjeningsknapper
Vask Nei
Armatur/blandebatteri Nei
Materiale Aluminium, Plast, Rustfritt stål, Overflatebehandlet stål