Stellebord og sanitærutstyr for barnehager og skoler

Når man skal innrede en barnehage eller skole er det mye man skal tenke på og ta hensyn til. Da er det lurt å velge en samarbeidspartner med god kjennskap på området. Vi leverer ergonomiske stellebord, toaletter og servanter som er utviklet nettopp med tanke på barna og de ansatte.

Dårlige arbeidsforhold bør ikke stå i veien for å gi barna den gode omsorgen de fortjener. Et høyderegulerbart stellebord gjør det mulig å yte den beste omsorgen for barna uten å belaste de ansatte. Med et barnevennlig design går bleieskift nærmest som en lek for både barn og voksne.

Ved å tilpasse fasilitetene kan leken også bringes inn i toalett- og servantområdet. Med de riktige produktene kan barna motiveres til både do-trening og håndvask. Som igjen skaper en god tilnærming til personlig helse og hygiene. Hos oss finner du den nye baderomsserien Bambini, som tilbyr toaletter og servanter tilpasset behovene til små og store barn.

Stellebord

I en mellomstor barnehage vil det potensielt være over hundre bleieskift daglig. Da er det viktig med ergonomiske stellebord som kan heves og senkes, slik at personellet unngår belastningsskader.

Servant- og lekeområde

Barn elsker å leke med vann. En tilpasset servant gjør det enklere og morsommere å lære de små om renslighet. Servanten bør ha avrundede former uten skarpe kanter og monteres i en barnevennlig høyde.

Toalett

Toalettskåler i riktig høyde og med riktig utstyr er vesentlig for å hjelpe barna gjennom do-treningen. Et toalettsete med gripehåndtak eller støttebøyler gjør det enklere for de små å gjennomføre toalettbesøket på egenhånd.