Toalett til barnehage og skole

Barn oppdager verden gjennom lek. Ved å tilpasse produktene kan man dra med seg leken inn i do-treningen, og samtidig hjelpe barna med å mestre dobesøk på egenhånd.

En barnevennlig toalettskål må ha riktig høyde og størrelse. Vi tilbyr en vegghengt skål tilpasset barn opp til 14 år, med monteringshøyde på 35 cm.

Kombinert med et toalettsete med gripehåndtak eller støttebøyler vil toalettbesøket gå som en lek.

Lett å holde rent

Når man skal opprette et sanitæranlegg i barnehager og skoler, er hygiene og enkel rengjøring viktige faktorer. Toalettskålen er meget hygienisk, da den leveres uten den tradisjonelle skyllekanten hvor smuss ofte samles.

Overflaten rengjøres enkelt med en klut takket være toalettskålens utvendige design. En veggmontert skål gjør det også enkelt å vaske gulvet under toalettet. Toalettsetene er utstyrt med Quick Release, som gjør det meget smidig å rengjøre både sete og skål.

Rimfree® toalettskål uten den tradisjonelle skyllekanten er meget hygienisk og enkel å holde ren.

Setering med støttefunksjon på begge sider av toalettsete hjelper barna til å ta mer kontroll over sin personlige hygiene fra tidlig alder.

Toalettsete og lokk med gripehåndtak kan leveres med Soft Close, som gir langsom og myk lukking.

Enkel rengjøring takket være Quick Release funksjonen. Ved behov kan denne funksjonen stenges og åpnes med en unbrakonøkkel.

Harmonisk fargevalg

Når man skal innrede en barnehage eller skole er det fornuftig å velge morsomme farger som bidrar til å skape en hyggelig atmosfære. Derfor tilbys toalettsetene og betjeningsplatene i et utvalg moderne farger som harmoniserer med hverandre.

Disse fargene passer perfekt sammen med servant- og lekeområde i samme serie.

Servantene tilpasset barn kan du lese mer om her.

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål angående våre produkter eller løsninger?
Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne. 

Hos Funksjonsutstyr har vi som mål å svare på alle henvendelser innen 24 timer (én virkedag), og senest innen tre virkedager.

Skriv din kontaktinformasjon og hva du lurer på i skjemaet og send inn.

Hvis du trenger bistand eller ønsker å snakke med en fagperson, kan du også ringe oss alle hverdager mellom kl. 8 og 16.

 

    +47 23 38 00 00

Kontakt oss