HeproBad slår seg sammen med Funksjonsutstyr

Hepro AS og Funksjonsutstyr AS er søsterselskap som tilhører samme konsern, Addlife AB. Nå flytter vi baderomsavdelingen HeproBad over til Funksjonsutstyr.

Hepro AS avdeling HeproBad startet i 2019 og jobber i prosjektmarkedet med komplette baderomsløsninger for sykehus, omsorgsboliger og andre institusjoner. Funksjonsutstyr AS ble stiftet i 1990 og er spesialister på funksjonell og fleksibel innredning av baderom til eldre og personer med funksjonsvariasjoner. Baderomsløsningene vil fra nå av forhandles via Funksjonsutstyr, mens tekniske hjelpemidler innenfor hygiene og bad forblir en del av Hepro sitt sortiment.

«Alle våre ansatte er naturligvis inkludert i sammenslåingen. Det er menneskene som skaper, både relasjoner og verdier. Nå samler vi 33 år med kunnskap og erfaring under samme tak», sier Frode Henriksveen, daglig leder i Funksjonsutstyr.

Konseptet HeproBad vil i fremtiden hete Fleksibad. Samtidig styrker Funksjonsutstyr teamet med to ansatte fra Hepros baderomsavdeling. Sarita Helene Betin trer inn i rollen som salgsleder og Anne-Lena Ekström som prosjektleder.

«Denne sammenslåingen gir kundene våre større fleksibilitet og valgmulighet. Vi ønsker å være det beste og tryggeste valget for våre kunder og gleder oss til å jobbe sammen mot et felles mål», fortsetter Sarita Helene Betin, nå salgsleder i Funksjonsutstyr.

Funksjonsutstyr tilbyr nå et meget bredt sortiment bestående av baderomsløsninger for eksisterende og nye sykehus, sykehjem, omsorgsboliger, private hjem og fremtidens boliger. Vi har også et spennende utvalg av produkter til barnehager og stellerom, samt høydejusterbare innredninger for kjøkken.

«Vi er veldig fornøyde med denne sammenslåingen og ser frem mot en spennende tid med enda bredere produktportefølje til et marked i vekst», avslutter Frode Henriksveen.

Frode Henriksveen, daglig leder i Funksjonsutstyr sammen med Sarita Helene Betin, salgsleder.