Artikkelnr. GB040

Vermont badekar med dør

Vermont sittebadekar med dør. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 4-6 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Vermont sittebadekar med dør. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.

Vermont er et av våre mest kompakte badekar med dør, og passer derfor godt på trange baderom. Døren er plassert på siden av badekaret. Den åpnes utover i rommet og har en lett håndterbar låsemekanisme på utsiden.

Et badekar med dør gjør adkomsten betydlig enklere, da man får et lavt innsteg. Med denne modellen er innsteget 175 mm over gulv.  

Badekarets integrerte sete gir trygghet og sikrer en behagelig stilling for den badende, samtidig som det er enklere å reise seg opp etter et bad. Anti-skli belegget på badekarets sete og bunn sørger for at badekaret blir mindre glatt når man sitter eller går ut og inn av badekaret.

Badekaret overflatebehandles med BioCote antimikrobiell teknologi. Denne verdensledende teknologien reduserer bakterieveksten med opptil 99,9% og gir livslang antimikrobiell beskyttelse som hindrer vekst av bakterier og sopp. Dette betyr at man ikke behøver å benytte aggressive midler for å desinfisere badekaret. I motsetning til flytende desinfeksjonsmidler blir BioCote integrert under produksjonen av badekarene og kan ikke vaskes av eller slites bort.

Dersom en eller begge kortsider av badekaret blir synlig på baderommet må endepanel bestilles separat. Blandebatteri og hånddusj medfølger ikke.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Gainsborough Healthcare Group
Lengde 950 mm
Bredde 660 mm
Høyde 950 mm
Farge Hvit
Armatur/blandebatteri Nei
Kapasitet 184 l