Artikkelnr. R484019-5219

Servantoppheng til MATRIX Angle Deep servanter, høyde- og sideregulering

Servantoppheng til MATRIX Angle Deep servanter, høyde- og sideveis regulerbart. 300 mm høyderegulering. 500 mm sideveis regulering. Inklusive fleksibelt vann- og avløpssystem.

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 2-4 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Servantoppheng til MATRIX Angle Deep servanter, høyde- og sideveis regulerbart. 300 mm høyderegulering. 500 mm sideveis regulering. Inklusive fleksibelt vann- og avløpssystem.

En flyttbar servant skaper nødvendig plass på baderommet etter behov. Utnytt muligheten til å flytte servanten vekk fra toalettet for å skape plass til pleiepersonalet eller nærmere toalettet for å skape plass i dusjområdet. Den flyttbare servanten gir også større mulighet til å kunne manøvrere en rullestol på badet.

Justeringen sideveis skjer ved at man utløser en hendel som er plassert lett tilgjengelig under servanten. Det tar få sekunder å flytte servanten og kan gjøres selv med én hånd på en sikker måte. Forskyvningen av servanten skjer i en glidende bevegelse og krever meget lite styrke i hendene. Man kan til og med utløse hendelen ved å bruke yttersiden av hånden. Når utløserknappen slippes, låses servanten i den aktuelle posisjonen. Dette sikrer at servanten ikke flytter seg ytterligere uten at man selv ønsker det.

Dekselet er tilpasset slik at det passer perfekt med servanten. Det er elegant å se på og enkelt å rengjøre. Skjuler alle rør og koblinger.

Monteringsbolter til servant medfølger. Servant må bestilles separat.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Farge Hvit
Maksimal belastning 150 kg
Justerbarhet Høyde- og sideregulering
Reguleringshøyde 300 mm
Klemsikring Nei
Materiale ABS-plast, Polystyren (PS), Pulverlakkert rustfritt stål, PMMA