Artikkelnr. R7664-65

PLUS dusjsete 450, elektrisk høyderegulering, sideregulerbart

PLUS dusjsete 450 med rygg- og armstøtte. Elektrisk høyderegulering via håndkontroll, manuell sideregulering uten bruk av verktøy. Sitteflate 450x437 mm.

Farge

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 2-4 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

PLUS dusjsete 450 med rygg- og armstøtte. Elektrisk høyderegulering via håndkontroll, manuell sideregulering uten bruk av verktøy. Sitteflate 450x437 mm.

Dusjsetet kan høydereguleres med 500 mm. Ved montering i anbefalt høyde vil sittehøyden være fra 200-700 mm over gulv. Høydereguleringen kan utføres mens bruker sitter på setet. Armstøttene kan også høydereguleres, uavhengig av sete og ryggstøtte.

Dette dusjsetet er til montering på PLUS vannrett veggskinne (medfølger ikke). Setet kan enkelt flyttes frem og tilbake på veggskinnen og på den måten gjøre plass til for eksempel pleier eller rullestol på begge sider.

Dusjsetet er produsert i et mykt materiale som er behagelig å sitte på og som ikke føles kaldt mot huden. Det er oppfellbart, slik at det tar mindre plass i rommet når det ikke er i bruk. Dersom man over en periode ikke har behov for setet kan det enkelt løftes av veggskinnen og oppbevares et annet sted, eller eventuelt flyttes mellom rom.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Bredde 550 mm
Høyde 858 mm
Dybde 740 mm
Maksimal belastning Sete: 150 kg. Armstøtter: 55 kg
Justerbarhet Høyde- og sideregulering
Drivkraft Elektrisk
Reguleringshøyde 500 mm
Betjening Håndkontroll
Materiale ABS-plast, Anodisert aluminium, Klar PU-lakk, Kryssfinér, Polyurethanskum
Kapslingsgrad IPX6