Artikkelnr. GB100-101

Montana badekar med dør

Montana badekar med dør og høyderegulerbart sete. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 4-6 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Montana badekar med dør og høyderegulerbart sete. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.

Montana har samme utforming som et ordinært badekar, men har i tillegg en dør på siden for enklere adgang. Døren åpnes innover i badekaret og har en lett håndterbar låsemekanisme på utsiden. Badekaret har også et høyderegulerbart sete som gjør det enkelt å sette og reise seg fra badekaret. Dersom man ønsker å dusje sittende kan setet også brukes til dette.

Et badekar med dør gjør adkomsten betydlig enklere, da man får et lavt innsteg. Med denne modellen er innsteget 185 mm over gulv. Anti-skli belegget på badekarets sete og bunn sørger for at badekaret blir mindre glatt når man sitter eller går ut og inn av badekaret.

Setet heves og senkes med håndkontrollen. Det er meget enkelt å ta bort setet dersom man ønsker å benytte badekaret uten - så dette badekaret dekker mange behov og kan benyttes av hele familien. Setet løftes enkelt av og på uten bruk av verktøy. For ekstra sikkerhet har badekaret batteri back-up. Det vil si at dersom strømmen skulle gå kan man likevel heve opp setet og komme seg ut av badekaret.

Badekaret overflatebehandles med BioCote antimikrobiell teknologi. Denne verdensledende teknologien reduserer bakterieveksten med opptil 99,9% og gir livslang antimikrobiell beskyttelse som hindrer vekst av bakterier og sopp. Dette betyr at man ikke behøver å benytte aggressive midler for å desinfisere badekaret. I motsetning til flytende desinfeksjonsmidler blir BioCote integrert under produksjonen av badekarene og kan ikke vaskes av eller slites bort.

Dersom en eller begge kortsider av badekaret blir synlig på baderommet må endepanel bestilles separat. Blandebatteri og hånddusj medfølger ikke.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Gainsborough Healthcare Group
Bredde 700 mm
Høyde 555 mm
Farge Hvit
Maksimal belastning Sete: 165 kg
Betjening Håndkontroll
Armatur/blandebatteri Nei

Video