Artikkelnr. R2170-72

MATRIX Square servant

MATRIX Square servant med overløp og armaturhull. Inklusive servantventil. Til elektrisk høyderegulerbart servantoppheng.

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 2-4 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

MATRIX Square servant med overløp og armaturhull. Inklusive servantventil. Til elektrisk høyderegulerbart servantoppheng.

Med sitt enkle, visuelle uttrykk er servanten som en naturlig del av et innbydende baderom, som verken går på bekostning av design, sikkerhet eller funksjonalitet.

Servanten har store, fine avlastningsflater på begge sider og i bakkant. I tillegg har den god dybde som sikrer at rullestolbrukere kommer helt inn under servanten. Servanten høydereguleres ved hjelp av betjeningsknapper på høyre side av servanten.

I underkant av servanten er det montert en klemlist for å øke sikkerheten. Klemsikringen hindrer servanten i å senkes videre dersom den støter på motstand.

Denne modellen er til montering på MATRIX servantoppheng med elektrisk høyderegulering, R4870000.

NAV hjelpemiddelsentral:
Servanten er på avtale med NAV hjelpemiddelsentral og kan leveres i to ulike lenger: 900 mm og 1200 mm.

HMS nr. følger servantens bredde:
900 mm = 232856
1200 mm = 232857

Via hjelpemiddelsentralen medfølger servant, servantoppheng, servantventil, monteringsbolter til servant og fleksibelt vann- og avløpssystem. Armatur medfølger ikke, dette må bruker selv bekoste.

Som tilbehør kan det søkes om håndkontroll T4361. Denne benyttes da til høyderegulering i stedet for betjeningsknappene på servanten.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Høyde 152 mm
Dybde 550 mm
Farge Hvit
Modell Med overløp
Maksimal belastning 200 kg
Klemsikring Ja
Armaturhull Ø36
Materiale Knust marmor med høyglanspolert, porefri overflate