Artikkelnr. R2020-21

MATRIX Small servant

MATRIX Small servant med armaturhull. Kan leveres med eller uten overløp. To integrerte håndgrep i front. 600x490 mm. Inklusive servantventil.

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 2-4 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

MATRIX Small servant med armaturhull. Kan leveres med eller uten overløp. To integrerte håndgrep i front. 600x490 mm. Inklusive servantventil.

MATRIX Small er en elegant og nett servant som passer perfekt til baderom med begrenset plass. Den har to integrerte håndgrep i front. Disse kan brukes som støtte når man skal reise seg fra en rullestol, når man står oppreist eller om man skal snu rundt med en rullestol. Håndgrepene kan eventuelt også brukes som håndkleholder.

Servanten er designet med lav dybde slik at en rullestolbruker kan kjøre stolen helt inn under, og på den måten når kranen uten problemer.

Minimalt med riller og hull gjør at servanten er meget enkel å rengjøre. Avrundede hjørner og en helstøpt konstruksjon minimerer bakteriefeller på alle overflater, også på undersiden av servanten.

Boltmontering. Ønskes denne servanten med høyderegulering kan den kombineres med PLUS servantoppheng eller SELECT servantheis, alle modeller.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Bredde 600 mm
Høyde 130 mm
Dybde 490 mm
Farge Hvit
Maksimal belastning 200 kg
Armaturhull Ø36
Materiale Knust marmor med høyglanspolert, porefri overflate