Artikkelnr. RK1100-01

INDIVO bæringer til kjøkkenbenk, manuell høyderegulering

Bæringer til kjøkkenbenk med trinnløs, manuell høyderegulering 250 mm. Inklusive veggbeslag og bæringer.
fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: På forespørsel
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Bæringer til kjøkkenbenk med trinnløs, manuell høyderegulering 250 mm. Inklusive veggbeslag. Avstanden mellom to bæringer må ikke overstige 800 mm.

Bæringer med manuell høyderegulering er den enkle, økonomiske løsningen til et fleksibelt kjøkken. Dette brukes i tilfeller der det er behov for justeringer en sjelden gang i blant, som for eksempel i et privat hjem med en fast bruker.

Bæringene reguleres ved hjelp av en skiftenøkkel. Det må løsnes en skrue på hver bæring. Bæringene er utstyrt med måleindikator for å gjøre justeringen enklere. Om ønskelig kan det også bestilles et eget verktøy som plasseres under eksisterende bæringer som støtte. Deretter bruker man sveiven på verktøyet til å regulere høyden. Høydereguleringen gjøres med benkeplaten montert på bæringene. Verktøy RK1145 bestilles separat.

For å ivareta brukers sikkerhet anbefales det å isolere kokeplater og vask på undersiden for å unngå brannskader på lår og knær.

Bæringene kan monteres både på eksisterende og nye kjøkken fra de fleste leverandører, slik at du står fritt til å velge utseende og materialet du selv ønsker.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Maksimal belastning 75 kg jevnt fordelt (inkl benkeplate)
Justerbarhet Høyderegulering
Drivkraft Manuell
Reguleringshøyde 250 mm