Artikkelnr. RK1181-83

INDIVO løfteenhet til frittstående bord, manuell høyderegulering

Løfteenhet til frittstående bord, manuell høyderegulering 300 mm. Inklusive teleskopben, lengdeprofiler, tverrprofiler og håndsveiv.
fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: På forespørsel
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Løfteenhet til frittstående bord, manuell høyderegulering 300 mm. Inklusive teleskopben, lengdeprofiler, tverrprofiler og håndsveiv.

En frittstående, manuell løfteenhet er et økonomisk valg for de som ønsker en arbeids-, spise- eller oppholdsplass med mulighet for høyderegulering. Et frittstående bord kan også være en god løsning i rom der veggene ikke er sterke nok til å bære de vegghengte modellene til kjøkkenbenk.

Løfteenhetene høydereguleres ved hjelp av en håndsveiv. Uttaket til håndsveiven kan plasseres etter ønske på bordets langsider. Til bordplater med sarg plasseres sveiven i denne. Sargen bør være så smal som mulig, dog minimum 100 mm for å sikre plass til håndsveiven. Ønsker du en bordplate uten sarg benyttes en sammenleggbar sveiv (bestilles separat).

Utformingen av ben og føtter gjør bordet stabilt og sikrer at løfteenheten er minst mulig i veien for rullestolbrukere. Løfteenhetens konstruksjon gjør det også mulig å benytte bordet fra alle sider. Det anbefales et overheng på 200 mm i begge ender av bordet for å gjøre plass til rullestolbrukere.

Løfteenhetene kan monteres både på eksisterende og nye kjøkken fra de fleste leverandører, slik at du står fritt til å velge utseende og materialet du selv ønsker.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Maksimal belastning 100 kg jevnt fordelt (inkl bordplate)
Justerbarhet Høyderegulering
Drivkraft Manuell
Reguleringshøyde 300 mm
Betjening Håndsveiv