Artikkelnr. RK1081-83

Løfteenhet til frittstående bord, elektrisk høyderegulering

Løfteenhet til frittstående bord, elektrisk høyderegulering 300 mm. Inklusive motorer, teleskopben, lengdeprofiler, tverrprofiler og betjeningsbryter.
fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: På forespørsel
Fri frakt over 7500,- inkl. mva Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Løfteenhet til frittstående bord, elektrisk høyderegulering 300 mm. Inklusive motorer, teleskopben, lengdeprofiler, tverrprofiler og betjeningsbryter.

En frittstående, elektrisk løfteenhet gir en fleksibel arbeids-, spise- eller oppholdsplass (primært beregnet til bruk i kjøkken). Løsningen kan hurtig og enkelt tilpasses i høyden til hver enkelt bruker daglig.

Et frittstående bord kan også være en god løsning i rom der veggene ikke er sterke nok til å bære de vegghengte modellene til kjøkkenbenk.

Løfteenheten høydereguleres via en betjeningsbryter. Til bordplater med sarg plasseres bryteren i denne. Sargen bør være så smal som mulig, dog minimum 70 mm for å sikre plass til betjeningsbryteren. Ønsker du en bordplate uten sarg kan betjeningsbryteren plasseres under bordplaten.

Utformingen av ben og føtter gjør bordet stabilt og sikrer at løfteenheten er minst mulig i veien for rullestolbrukere. Løfteenhetens konstruksjon gjør det også mulig å benytte bordet fra alle sider.  Det anbefales et overheng på 200 mm i begge ender av bordet for å gjøre plass til rullestolbrukere.

For å ivareta brukers sikkerhet bør det monteres sikkerhetsskinner i underkant for å forhindre klemskader.

Løfteenhetene kan monteres både på eksisterende og nye kjøkken fra de fleste leverandører, slik at du står fritt til å velge utseende og materialet du selv ønsker.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Maksimal belastning 100 kg jevnt fordelt (inkl bordplate)
Justerbarhet Høyderegulering
Drivkraft Elektrisk
Reguleringshøyde 300 mm
Betjening Betjeningsknapper