Artikkelnr. RK1081-83

INDIVO løfteenhet til frittstående bord, elektrisk høyderegulering

Løfteenhet til frittstående bord, elektrisk høyderegulering 300 mm. Inklusive motorer, teleskopben, lengdeprofiler, tverrprofiler og betjeningsbryter (oval).

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: På forespørsel
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Løfteenhet til frittstående bord, elektrisk høyderegulering 300 mm. Inklusive motorer, teleskopben, lengdeprofiler, tverrprofiler og betjeningsbryter (oval).

En frittstående, elektrisk løfteenhet gir en fleksibel arbeids-, spise- eller oppholdsplass (primært beregnet til bruk i kjøkken). Løsningen kan hurtig og enkelt tilpasses i høyden til hver enkelt bruker daglig.

Et frittstående bord kan også være en god løsning i rom der veggene ikke er sterke nok til å bære de vegghengte modellene til kjøkkenbenk.

Løfteenheten høydereguleres via en betjeningsbryter. Til bordplater med sarg plasseres bryteren i denne. Sargen bør være så smal som mulig, dog minimum 70 mm for å sikre plass til betjeningsbryteren. Ønsker du en bordplate uten sarg kan betjeningsbryteren plasseres under bordplaten. Til løfteenheten medfølger den ovale betjeningsbryteren som standard, men om ønskelig kan man endre til rund betjeningsbryter.

Utformingen av ben og føtter gjør bordet stabilt og sikrer at løfteenheten er minst mulig i veien for rullestolbrukere. Løfteenhetens konstruksjon gjør det også mulig å benytte bordet fra alle sider.  Det anbefales et overheng på 200 mm i begge ender av bordet for å gjøre plass til rullestolbrukere.

For å ivareta brukers sikkerhet bør det monteres sikkerhetsskinner i underkant for å forhindre klemskader.

Løfteenhetene kan monteres både på eksisterende og nye kjøkken fra de fleste leverandører, slik at du står fritt til å velge utseende og materialet du selv ønsker.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Maksimal belastning 100 kg jevnt fordelt (inkl bordplate)
Justerbarhet Høyderegulering
Drivkraft Elektrisk
Reguleringshøyde 300 mm
Betjening Betjeningsknapper