Artikkelnr. R8661-63

Pressalit lavtgående stellebord uten vask

Lavtgående, veggmontert stellebord. Elektrisk høyderegulering 700 mm, fra 300-1000 mm. Inklusive motor, håndkontroll, klemsikring og 2 stk. trådkurver. Formstøpt bordplate.

fra
55 920,–
inkl. mva

Velg alle felter merket med * for riktig informasjon og dokumenter

Estimert leveringstid: 2-4 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Lavtgående, veggmontert stellebord. Elektrisk høyderegulering 700 mm, fra 300-1000 mm. Inklusive motor, håndkontroll, klemsikring og 2 stk. trådkurver. Formstøpt bordplate.

Gode og sunne arbeidsstillinger krever fleksible løsninger. Den trinnløse høydereguleringen gjør det mulig å stille inn stellebordet i en ergonomisk riktig arbeidshøyde og dermed unngå belastningsskader.

Et lavtgående stellebord gjør det mulig for personalet å ta vare på barna uten å utsette ryggen for tunge løft. Stellebordet kan senkes helt ned til 300 mm over gulv, slik at barna selv kan klatre opp på stellebodet. Deretter heves stellebordet til riktig arbeidshøyde.

Stellebordet er meget sikkert i bruk, da det har en innebygget klemsikring som gjør at stellebordet automatisk stopper og returnerer opp dersom det treffer på noe i underkant.

Stelleflaten er produsert i et behagelig materiale som er meget enkelt å rengjøre. Til stellebordet medfølger to trådkurver som er montert på undersiden av stellebordet. Her kan man oppbevare hygieneartikler, bleier eller annet utstyr som er praktisk å ha for hånden.

Myke stellemadrasser i ulike farger og annet nyttig utstyr kan bestilles som tilbehør.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Høyde 1669 mm
Dybde 900 mm
Farge Hvit
Maksimal belastning 75 kg
Justerbarhet Høyderegulering
Drivkraft Elektrisk
Reguleringshøyde 700 mm
Klemsikring Ja
Betjening Håndkontroll
Vask Nei
Armatur/blandebatteri Nei
Materiale ABS-plast, Pulverlakkert stål
Kapslingsgrad IPX1