Artikkelnr. RK1420-21

INDIVO løfteenhet til overskap, elektrisk høyderegulering

Løfteenhet til overskap, elektrisk høyderegulering 430 mm. Inklusive motorer og styreboks.
fra
26 611,25
inkl. mva

Velg alle felter merket med * for riktig informasjon og dokumenter

Estimert leveringstid: På forespørsel
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Løfteenhet til overskap, elektrisk høyderegulering 430 mm. Inklusive motorer og styreboks.

Høyderegulerbare overskap er en god løsning til kjøkken som trenger ekstra oppbevaringsplass. Overskapene heves og senkes ved hjelp av betjeningsknapper plassert i kjøkkenbenkens sarg eller via en håndkontroll. Betjeningsknapper kan leveres i to utførelser, oval eller rund. Ønsket betjeningsknapp eller håndkontroll må bestilles separat.

Når overskapene senkes 430 mm (til laveste posisjon) føres de samtidig 180 mm frem mot brukeren. Dette gjør det enkelt å få tak i innholdet i skapene.

Løfteenhetene passer til overskap med en høyde opp til 704 mm. Til høyere skap kan man tilpasse med forlengere (bestilles separat).

For å ivareta brukers sikkerhet bør det monteres sikkerhetsplater i underkant av overskapene. Dette forhindrer klemskader på redskaper og andre gjendstander plassert på kjøkkenbenken. Avtrekksvifte og overskap over kokeplater bør av sikkerhetshensyn ikke kunne høydereguleres.

Løfteenhetene kan monteres både på eksisterende og nye kjøkken fra de fleste leverandører, slik at du står fritt til å velge utseende og materialet du selv ønsker.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Pressalit
Justerbarhet Høyderegulering
Drivkraft Elektrisk
Reguleringshøyde 430 mm
Betjening Håndkontroll, Betjeningsknapper
Materiale ABS-plast, Aluminium, Stål