Artikkelnr. GB050

Georgia badekar med dør

Georgia sittebadekar med dør. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.

fra
63 740,02
inkl. mva

Velg alle felter merket med * for riktig informasjon og dokumenter

Estimert leveringstid: 4-6 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Georgia sittebadekar med dør. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.

Georgia er et elegant sittebadekar. Det er trygt og stabilt og det krever minimalt med plass på baderommet. Døren er plassert på siden av badekaret og åpnes innover. Låsemekanismen sitter på innsiden av døren.

Et badekar med dør gjør adkomsten betydlig enklere, da man får et lavt innsteg. Med denne modellen er innsteget 190 mm over gulv. 

Badekarets integrerte sete gir trygghet og sikrer en behagelig stilling for den badende, samtidig som det er enklere å reise seg opp etter et bad. Anti-skli belegget på badekarets sete og bunn sørger for at badekaret blir mindre glatt når man sitter eller går ut og inn av badekaret.

Badekaret overflatebehandles med BioCote antimikrobiell teknologi. Denne verdensledende teknologien reduserer bakterieveksten med opptil 99,9% og gir livslang antimikrobiell beskyttelse som hindrer vekst av bakterier og sopp. Dette betyr at man ikke behøver å benytte aggressive midler for å desinfisere badekaret. I motsetning til flytende desinfeksjonsmidler blir BioCote integrert under produksjonen av badekarene og kan ikke vaskes av eller slites bort.

Dersom en eller begge kortsider av badekaret blir synlig på baderommet må endepanel bestilles separat. Blandebatteri og hånddusj medfølger ikke.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Gainsborough Healthcare Group
Lengde 1245 mm
Bredde 660 mm
Høyde 950 mm
Farge Hvit
Armatur/blandebatteri Nei
Kapasitet 246 l.

Video