Artikkelnr. GB030-V
HMS nr. 174093

Florida badekar med dør

Florida sittebadekar med dør. Venstrevendt. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 4-6 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Florida sittebadekar med dør. Venstrevendt. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.

Florida er designet for å passe inn på trange baderom, men har likevel god dybde og er behagelig i bruk. Inngang i front av badekaret med en dør som åpnes innover. Låsemekanismen sitter i toppen av døren. Dette badekaret leveres kun i venstrevendt modell.

Et badekar med dør gjør adkomsten betydlig enklere, da man får et lavt innsteg. Med denne modellen er innsteget 185 mm over gulv.

Badekarets integrerte sete gir trygghet og sikrer en behagelig stilling for den badende, samtidig som det er enklere å reise seg opp etter et bad. Anti-skli belegget på badekarets sete og bunn sørger for at badekaret blir mindre glatt når man sitter eller går ut og inn av badekaret.

Badekaret overflatebehandles med BioCote antimikrobiell teknologi. Denne verdensledende teknologien reduserer bakterieveksten med opptil 99,9% og gir livslang antimikrobiell beskyttelse som hindrer vekst av bakterier og sopp. Dette betyr at man ikke behøver å benytte aggressive midler for å desinfisere badekaret. I motsetning til flytende desinfeksjonsmidler blir BioCote integrert under produksjonen av badekarene og kan ikke vaskes av eller slites bort.

Dersom en eller begge sider av badekaret blir synlig på baderommet må sidepanel bestilles separat. Blandebatteri og hånddusj medfølger ikke.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Gainsborough Healthcare Group
Bredde 660 mm
Høyde 1000 mm
Dybde 980 mm
Farge Hvit
Sidevalg Venstrevendt
Armatur/blandebatteri Nei
Kapasitet 242 l

Video