Artikkelnr. GB450-451

Ezion badekar med stol, benløfter, høyderegulerbart

Ezion badekar med integrert badestol og benløfter. Elektrisk høyderegulering 300 mm. Overflatebehandlet med Biocote.

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 6-8 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Ezion badekar med integrert badestol og benløfter. Elektrisk høyderegulering 300 mm. Overflatebehandlet med Biocote.

Den integrerte badestolen gjør det enkelt å komme seg inn og ut av badekaret og høydereguleringen sikrer en god arbeidsposisjon for hjelperen.

Badekaret styres enkelt med den medfølgende håndkontrollen som består av fire knapper; to knapper for å betjene stolens posisjon og to knapper for å høydejustere badekaret. Stolen flyttes i et jevnt tempo, inn og ut av badekaret. Dette sikrer en uanstrengt forflytning av den badende på en trygg og komfortabel måte. Stolen gir også god støtte og sikrer en oppreist og komfortabel stilling under badingen. Den har oppfellbare armlener for ekstra trygghet og sikkerhet under bruk. Benløfteren er til god hjelp for de som ikke klarer å løfte benene over kanten på badekaret på egenhånd.

Badekaret kan høydereguleres med 300 mm, fra 685-985 mm over gulvet. Når stolens posisjon er plassert i ønsket arbeidshøyde kan man heve badekaret opp rundt stolen. Dermed oppnår man en komfotabel arbeidshøyde for pleiepersonalet, som igjen er med på å forebygge belastningsskader.

Badekaret er utstyrt med batteri back-up for ekstra sikkerhet, slik at man kan betjene badekaret ved et eventuelt strømbrudd.

Badekaret overflatebehandles med BioCote antimikrobiell teknologi. Denne verdensledende teknologien reduserer bakterieveksten med opptil 99,9% og gir livslang antimikrobiell beskyttelse som hindrer vekst av bakterier og sopp. Dette betyr at man ikke behøver å benytte aggressive midler for å desinfisere badekaret. I motsetning til flytende desinfeksjonsmidler blir BioCote integrert under produksjonen av badekarene og kan ikke vaskes av eller slites bort.

Dersom du ikke har behov for høyderegulering kan modellen Alera benyttes.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Gainsborough Healthcare Group
Bredde 750 mm
Høyde 685 mm
Farge Hvit
Maksimal belastning 160 kg
Justerbarhet Høyderegulering
Drivkraft Elektrisk
Reguleringshøyde 300 mm
Betjening Håndkontroll
Armatur/blandebatteri Nei