Engerdal omsorgsboliger

Engerdal omsorgsboliger er et prosjekt levert av vårt søsterselskap Hepro, som tidligere forhandlet disse baderomsløsningene. Fra august 2023 er det Funksjonsutstyr som leverer disse produktene. Dette kan du lese mer om her. 

Engerdal omsorgsboliger var en totalentreprise som ble bygget av Femund Bygg entreprenør med Trysil Rørleggerbedrift som engasjert rørlegger. Hepro har levert komplette baderomsløsninger med montering til omsorgsboligene. Engerdal kommune har vært svært delaktige i prosessen fra begynnelse til slutt.  

Ove Andreasen var prosjektleder i Engerdal kommune på tidspunktet bygget ble planlagt og gjennomført. Utgangspunktet for samarbeidet var krav fra Husbanken om universell utforming. «Det er slik at det ofte er én leverandør som er beskrevet, men vi leter alltid etter alternativer da det bør være flere tilbydere inn», sier Andreassen.

«Rådgiver William Ildahl tok kontakt fra Hepro og vi forstod raskt at vi ønsket å se på mulige løsninger til badene fra Hepro.  Jeg tok med hele helsestaben i prosjektgruppen til Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenteret på Røros, der Hepro har levert 77 beboerbad med komplett løsning. Etter befaring var det helt klart at dette var et godt valg», fortsetter han.

«Vi kan ikke si at vi er annet enn strålende fornøyde med prosessen sammen med Hepro. De har hatt god oppfølging, vært konstruktive med løsninger og hjulpet oss med hvordan badene bør utformes. Personlige møter og tilgjengelighet hele veien er viktig for oss. Vi kan trygt anbefale Hepro som leverandør i fremtiden.» 

Ove Andreasen, prosjektleder i Engerdal kommune.

Tore Moengen, daglig leder i Trysil Rørleggerbedrift AS, forteller at Hepro ble valgt på grunn av pris og suverent samarbeid. «De kom med forslag til løsninger og hjalp til med tegningsunderlag. Vi har hatt god dialog med Hepro i hele prosessen. Det at de er tilgjengelige og møter opp ved behov, setter vi veldig pris på. Montøren yter god service, og hadde jeg hatt behov hadde jeg ansatt han selv», sier Tore Moengen med et smil.

«Dette samarbeidet er vi strålende fornøyde med. Produktene tilfredsstiller kravene og er av veldig god kvalitet. Vi benytter gjerne Hepro ved neste anledning.»

Tore Moengen, daglig leder i Trysil Rørleggerbedrift.

Prosjektet har båret preg av meget gode møter med alle involverte parter. Det å kunne presentere en god sortimentsbredde og være behjelpelig med tegningsgrunnlag gjør at prosjektet oppnår de verdiene som oppdragsgiver ønsker - både med tanke på funksjonalitet, pris og design.

For Hepro har det vært viktig å kunne gi oppdragsgiver ulike løsningsforslag og skape valgmuligheter. Daværende rådgiver i Hepro, William Ildahl, er meget fornøyd og uttaler:

«Som rådgiver til prosjektet er jeg fornøyd når oppdragsgiver og kunden er fornøyd. Vi har hele veien fått gode tilbakemeldinger fra alle parter. Når vi i tillegg har montører som får mye skryt, så oppleves prosjektet som svært vellykket. Tusen takk for godt samarbeid til alle parter.»

William Ildahl, daværende rådgiver for Hepro.

Du behøver ikke holde styr på det hele – det gjør vi

Innredning av et fleksibelt baderom, både i større prosjekter og til private hjem, handler om å skape de beste betingelser for brukeren og eventuelle pleiere ut fra konkrete rammer i hver enkelt situasjon.

Funksjonsutstyr har over 30 års erfaring og besitter ekspertise innenfor området. Vi tilbyr rådgivning og veiledning om alt fra optimalisering av plass til valg av løsninger. Du behøver med andre ord ikke å vite alt på forhånd. Vi hjelper deg fra start til slutt.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale og mer informasjon. Så kan vi sammen finne den optimale løsningen.

Sarita Helene Betin
Salgsleder
+ 47 959 64 745
sarita@funksjonsutstyr.no 

Thomas Kongsvold
Key account manager
+ 47 911 91 335
thomas@funksjonsutstyr.no 

Nils Peter Borgersen
Key account manager
+ 47 400 10 340
nils.peter@funksjonsutstyr.no