Elvelund omsorgsboliger

Elvelund omsorgsboliger er et prosjekt levert av vårt søsterselskap Hepro, som tidligere forhandlet disse baderomsløsningene. Fra august 2023 er det Funksjonsutstyr som leverer disse produktene. Dette kan du lese mer om her. 

Nybygg av omsorgsboliger i vakre Øksnes kommune med 8 leiligheter på 2 etasjer. Bruttoareal på 2200 m2. Byggherre på prosjektet er Øksnes kommune. Prosjektet ble utført i form av en totalentreprise som ble håndtert av Peyma Entreprenør AS. Alt’a Rør er engasjert rørlegger på bygget. 

Elvelund omsorgsboliger består av romslige leiligheter for beboere som i utgangspunktet skal kunne klare seg mye på egenhånd. «Ønsket er at beboer skal klare seg godt selv, men behovet for mer hjelp har vist seg å være en realitet og måltidene tilberedes og nytes i fellesskap», sier Helene Hanssen. Helene jobber som hjelpepleier på omsorgsboligene. Når det kommer til badene, er hun strålende fornøyd. «Kjempekjekt å ha håndtak på alle vegger for å gi de eldre som er ustø gode håndtak å holde seg i. Dusjsetene benyttes alltid og er et veldig godt hjelpemiddel for oss som arbeider her.»

Hun påpeker videre at dusjsetene fra Hepro er spesielt gode da de har støttehåndtak som gir bruker muligheten til å reise seg selv og de er enkle å justere opp og ned. I tillegg har de u-formede seter i et temperert materiale.

«Vi er meget godt fornøyde med valget av utstyr til badene. Ikke minst det at vi som bruker utstyret hver dag har blitt hørt og fått lov til å komme med ønsker tidlig i prosessen.»

Helene Hanssen, hjelpepleier på Elvelund.

En av beboerne sier at toalettmodulen oppleves trygg og har god plass mellom armstøttene, noe de portable hjelpemidlene ikke har. Det at hun kan løfte armstøtten til den elektriske toalettmodulen gjør at hun kommer enkelt til servanten. Beboeren syns det er veldig fint at det er mulig å justere høyden på både servant og toalett, spesielt når man har vondt i armer og skuldre. Dette gjør at hun enkelt, og uten å bruke mye krefter, klarer å gjøre dette på egenhånd.

Alt’a Rør AS har vært utførende rørlegger på bygget og daglig leder Kenneth Heggeli sier at behovet for utstyr allerede var beskrevet av byggherre i kravspesifikasjonen. De valgte Hepro på bakgrunn av pris, design og fleksibilitet i leveransen. Ved spørsmål om hvordan de opplevde prosjekteringen og leveransen uttaler Kenneth Heggeli følgende:

«Leveransen gikk som planlagt. Noe ble uteglemt, men dette løste seg smertefritt. Prosjektet ble godt fulgt opp fra Hepro sin side og samarbeidet med prosjektteamet var veldig bra. Produktene er av veldig god kvalitet og løsningen ble som planlagt. Vi vil garantert bruke HeproBad på andre prosjekter i framtiden.»

«Vi har vært veldig fornøyd med prosessen frem mot leveranse med Hepro. De har vært svært hjelpsomme i prosessen med oss og kunden, og sammen fikk vi et kjempeprosjekt. Produktene er svært gode og står ikke tilbake for noen andre leverandører, heller tvert imot. Etter overlevering har Hepro vært veldig tilgjengelig hvis vi har lurt på noe og raskt på pletten når det har vært noe. Vi og kunden er kjempefornøyde med valg av leverandør og med leveransen.»

Sindre Pedersen, prosjektleder i Peyma Entreprenør.

Hepro takker alle involverte parter for meget godt samarbeid gjennom prosjektet. Sammen gjør vi en forskjell.

«Vi er veldig godt fornøyde med prosjektet og samarbeidet med våre kunder, både rørlegger og entreprenør på Elvelund. Aller viktigst er det at vi får lov til å vise at vi har produkter med god kvalitet som gjør at brukere og pleiepersonell kan få en trygg og enklere hverdag.»

Sarita Helene Betin, daværende avdelingsleder i Hepro, nå salgsleder hos Funksjonsutstyr.

Du behøver ikke holde styr på det hele – det gjør vi

Innredning av et fleksibelt baderom, både i større prosjekter og til private hjem, handler om å skape de beste betingelser for brukeren og eventuelle pleiere ut fra konkrete rammer i hver enkelt situasjon.

Funksjonsutstyr har over 30 års erfaring og besitter ekspertise innenfor området. Vi tilbyr rådgivning og veiledning om alt fra optimalisering av plass til valg av løsninger. Du behøver med andre ord ikke å vite alt på forhånd. Vi hjelper deg fra start til slutt.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale og mer informasjon. Så kan vi sammen finne den optimale løsningen.

Sarita Helene Betin
Salgsleder
+ 47 959 64 745
sarita@funksjonsutstyr.no 

Thomas Kongsvold
Salgsingeniør VVS
+ 47 911 91 335
thomas@funksjonsutstyr.no