Dovre omsorgsboliger

Dovre omsorgsboliger er et prosjekt levert av vårt søsterselskap Hepro, som tidligere forhandlet disse baderomsløsningene. Fra august 2023 er det Funksjonsutstyr som leverer disse produktene. Dette kan du lese mer om her. 

Illustrasjon av Arkama AS

Lillesand kommune ønsket å etablere 25 nye omsorgsboliger for demente. I den anledning ble Hepro AS engasjert av Moi Rør, som hadde VVS leveransen for BRG entreprenør. Hepro har levert de komplette baderomsløsningene til alle beboerbadene i dette prosjektet.  

Omsorgsboligene er organisert som en liten landsby med tre bokollektivgrupper, der hver gruppe har felles kjøkken og stue. Rommene har et basisinnhold på seng, stol og TV, samt et garderobeskap med skyvedør. I et rom per fløy er det også forhåndsinstallert takheis fra seng til bad. Hvert beboerrom har sitt eget helsebad som er levert av Hepro. Dovre Omsorgsboliger ble ferdigstilt i desember 2020. Maria Fossdal, avdelingsleder for Dovre Omsorgsboliger, sier at hun er godt fornøyd med utstyret som er montert:

«Det at toalettene og servantene er justerbare gjør alt enklere for både pleier og beboer. Det gjør at utstyret kan tilpasses den enkelte beboer. Disse beboerne kan gjøre mye selv og det er derfor ekstra viktig med innredning som enkelt kan justeres og tilpasses til deres behov, legger hun til.»

Maria Fossdal, avdelingsleder for Dovre Omsorgsboliger.

«Vi er veldig glade for de gode tilbakemeldingene», sier Sarita Helene Betin som under dette prosjektet jobbet som avdelingsleder for HeproBad. Hun understreker at baderomsløsning er spesielt tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne, samtidig som konseptet er utviklet for å avlaste pleiepersonell i størst mulig grad. Vårt fokus er at vår kunde skal være fornøyd og at sluttbrukere får det de trenger for at hverdagen skal oppleves enklere.

I dette prosjektet har Hepro stått for monteringen av utstyret til alle de 25 badene. Prosjektleder Terje Bjerland hos Moi Rør sier at samarbeidet har fungert veldig bra med Hepro. «Vi har ingen ting å utsette på kommunikasjonen. Så må jeg jo få legge til at Hepro er særdeles løsningsdyktige også da», sier han på ekte sørlandsdialekt. Han bekrefter også at denne type baderomsløsning er spesielt viktig for brukergruppen da hev- og senkbare løsninger på toalett og servant gjør at det kan tilpasses den enkelte bruker.

«Dere er konkurransedyktige på pris og det er ingenting å utsette på utstyret dere leverer. Dere leverte også til avtalt tid. I slike prosjekter dukker det nesten alltid opp noen utfordringer, men vi løste dette godt underveis og ble veldig godt fornøyde med leveransen.»

Terje Bjerland, prosjektleder hos Moi Rør.

Illustrasjon av Arkama AS

«Våre baderomsløsninger fremmer selvstendighet og mobilitet. Verdighet for bruker står sterkt i fokus. Det at vi får gode tilbakemeldinger fra pleiepersonell er vi veldig takknemlige for. Samtidig er det også viktig for oss med tilbakemeldinger om noe ikke fungerer optimalt. Slik at vi får muligheten til å forbedre oss og tilpasse oss behovet ytterligere.

Vårt mål er å levere høy produktkvalitet, ha kort responstid med enkle kommunikasjonsveier. Dette er viktig i alle prosjekter. Noen av våre styrker er at vi har et bredt sortiment og fleksible løsninger som har resultert i et vellykket prosjekt også denne gangen», avslutter Sarita.

Du behøver ikke holde styr på det hele – det gjør vi

Innredning av et fleksibelt baderom, både i større prosjekter og til private hjem, handler om å skape de beste betingelser for brukeren og eventuelle pleiere ut fra konkrete rammer i hver enkelt situasjon.

Funksjonsutstyr har over 30 års erfaring og besitter ekspertise innenfor området. Vi tilbyr rådgivning og veiledning om alt fra optimalisering av plass til valg av løsninger. Du behøver med andre ord ikke å vite alt på forhånd. Vi hjelper deg fra start til slutt.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale og mer informasjon. Så kan vi sammen finne den optimale løsningen.

Sarita Helene Betin
Salgsleder
+ 47 959 64 745
sarita@funksjonsutstyr.no 

Thomas Kongsvold
Key account manager
+ 47 911 91 335
thomas@funksjonsutstyr.no 

Nils Peter Borgersen
Key account manager
+ 47 400 10 340
nils.peter@funksjonsutstyr.no