Artikkelnr. 60.00

Bazz smart flexidør badekar

Bazz smart flexidør sittebadekar. Venstrevendt. Inklusive dørpanel og 1 stk. endepanel. Leveres med oppløftsventil.

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 6-8 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Bazz smart flexidør sittebadekar. Venstrevendt. Inklusive dørpanel og 1 stk. endepanel. Leveres med oppløftsventil.

Bazz smart flexidør er et meget funksjonelt sittebadekar med dør. Badekaret er lite og passer derfor perfekt til baderom med begrenset plass. Døren er enkel å manøvrere og på grunn av den smarte åpne/lukke-mekanismen tar den også liten plass. Håndtaket for åpning og lukking av døren er lett tilgjengelig og gripevennlig, både fra utsiden og innsiden av badekaret.

Med døren åpen kommer man helt inntil badekaret med en rullestol eller rullator, og kan derfor enkelt foreta forflytninger. Rullestol/rullator behøver ikke flyttes for å lukke døren. Håndtaket som er integrert i enden av badekaret i kombinasjon med et anti-skli belegg på bunnen gir ekstra støtte og sikkerhet.

Et badekar med dør gjør adkomsten betydlig enklere, da man får et lavt innsteg. Med denne modellen er innsteget 110 mm over gulv.

Det integrerte setet gir deg en behagelig og ergonomisk riktig sittestilling. En fordypning i midten av setet muliggjør enklere intimhygiene. Oppløftsventilen er plassert slik at man ikke trenger å bøye seg for å nå proppen i bunnen av badekaret når det skal fylles eller tømmes.

Dette badekaret leveres kun i venstrevendt modell. Til badekaret medfølger 1 stk. endepanel. Dersom begge kortsider av badekaret blir synlig på baderommet må et ekstra endepanel bestilles separat.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Sameca
Lengde 1245 mm
Bredde 735 mm
Høyde 1050 mm
Farge Hvit
Sidevalg Venstrevendt