Artikkelnr. 20.00

Bazz Aqua badekar med dør

Bazz Aqua sittebadekar med dør. Venstrevendt. Inklusive paneler. Leveres med oppløftsventil.

fra
57 990,–
inkl. mva

Velg alle felter merket med * for riktig informasjon og dokumenter

Estimert leveringstid: 6-8 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Bazz Aqua sittebadekar med dør. Venstrevendt. Inklusive paneler. Leveres med oppløftsventil.

Det å kunne ta seg et avslappende bad og tilbringe litt kvalitetstid for seg selv er noe alle burde unne seg, men det er ikke alltid like enkelt å komme seg inn og ut av et vanlig badekar. Da kan Bazz Aqua være løsningen. Åpne døren på siden av badekaret, stig inn, sett deg ned, lukk døren og fyll opp. Enklere blir det ikke!

Døren på siden av badekaret sikrer en lav innstegshøyde på kun 12 cm. Den åpnes og lukkes på en unik måte og er derfor ikke i veien for føtter eller ben når man sitter i badekaret. Håndtaket som er integrert i enden av badekaret i kombinasjon med et anti-skli belegg på bunnen gir ekstra støtte og sikkerhet.

Setet gir deg en behagelig sittestilling og har en fordypning i midten som muliggjør enklere intimhygiene. Den smarte oppløftsventilen er plassert slik at man ikke trenger å bøye seg for å nå proppen i bunnen av badekaret når det skal fylles eller tømmes.

Med en integrert hånddusj og påfyllingstut på siden av badekaret har man alt man trenger lett tilgjengelig for å nyte et avslappende bad i mange år fremover.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Sameca
Lengde 1200 mm
Bredde 707 mm
Høyde 1000 mm
Farge Hvit
Sidevalg Venstrevendt