Barnehager

Når man skal innrede en barnehage er det mye man skal tenke på og ta hensyn til. Da er det lurt å velge en samarbeidspartner med god kjennskap på området.

Funksjonsutstyr har mer enn 30 års erfaring og vi tilbyr et stort utvalg produkter tilpasset barnehager. Praktiske stellebord med høyderegulering, servant- og lekeområder og toaletter for barn - alt med en rekke tilbehør.

 

Stellebord

Dårlige arbeidsforhold bør ikke stå i veien for å gi barna den gode omsorgen de fortjener.

Et høyderegulerbart stellebord gjør det mulig å yte den beste omsorgen for barnet uten å belaste de ansatte. Med et barnevennlig design blir bleieskift nærmest som en lek for både barn og voksne.

 

Utgjør den store forskjellen 

Våre ergonomiske stellebordløsninger tar sikte på å ivareta den enkelte hver dag. Ikke bare betyr dette at stellebordene bidrar til et bedre arbeidsmiljø ved å forhindre tunge løft og dårlig holdning; det innebærer også god hygiene og høy sikkerhet for brukerne.

Ergonomi

Et høyderegulerbart stellebord er en investering i et sikkert arbeidsmiljø. Muligheten for å justere høyden sikrer at de ansatte til enhver tid kan stille inn stellebordet i en optimal arbeidshøyde.

De lavtgående stellebordene har også den fordelen at selv de minste barna enkelt kan krabbe opp og ned fra stellebordet. På den måten unngår man de tunge løftene en stellesituasjon vanligvis forbindes med.

 

Sikkerhet

Når man investerer i et stellebord med høyderegulering, er det viktig at sikkerheten er ivaretatt.

For enkelt tilgang på vann, kan stellebordet leveres med integrert vask på siden. På den måten unngår man å måtte forlate barnet på stellebordet.

Alle våre lavtgående stellebord er utstyrt med en klemsikring som gjør at det ikke er fare for at noe kommer i klem under bordet. Dersom stellebordet møter motstand, vil det automatisk stoppe og returnere for å frigjøre plass. Annet sikkerhetsutstyr som endeplate og sengehest kan bestilles som tilbehør ved behov.

Av sikkerhetsmessige årsaker anbefales det at stellebordets avstand til vegg er mindre enn 25 mm eller mer enn 300 mm. Dette minimerer risikoen for klemskader. Skal to eller flere stellebord monteres ved siden av hverandre, bør det av samme grunn være en skillevegg mellom hvert stellebord – for eksempel en bleiehylle eller liknende.

 

Hygiene

Bordplatene er fremstilt i formstøpt ABS-plast med avrundede kanter som gjør rengjøringen rask og effektiv. Det er også en integrert forhøyning i bakkant som minimerer tilsmussing av veggen slik at det er enkelt å opprettholde god hygiene. Stellebord med sanitær har en integrert vask med avrundede kanter, og er derfor også meget rengjøringsvennlige.