Artikkelnr. GB010-020

Arizona badekar med dør

Arizona badekar med dør. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.

fra
0,–
inkl. mva
Estimert leveringstid: 4-6 uker
Levering til hele Norge Europeiske kvalitetsprodukter

Produktbeskrivelse

Arizona badekar med dør. Inklusive dørpanel. Overflatebehandlet med Biocote. Leveres med pop-up ventil.

Arizona har samme utforming som et ordinært badekar, men har i tillegg en dør på siden for enklere adgang. Døren åpnes innover i badekaret og har en lett håndterbar låsemekanisme på utsiden. 

Et badekar med dør gjør adkomsten betydlig enklere, da man får et lavt innsteg. Med denne modellen er innsteget 185 mm. over gulv. Anti-skli belegget på badekarets bunn sørger for at badekaret blir mindre glatt når man går ut og inn av badekaret.

Badekaret overflatebehandles med BioCote antimikrobiell teknologi. Denne verdensledende teknologien reduserer bakterieveksten med opptil 99,9% og gir livslang antimikrobiell beskyttelse som hindrer vekst av bakterier og sopp. Dette betyr at man ikke behøver å benytte aggressive midler for å desinfisere badekaret. I motsetning til flytende desinfeksjonsmidler blir BioCote integrert under produksjonen av badekarene og kan ikke vaskes av eller slites bort.

Dersom en eller begge kortsider av badekaret blir synlig på baderommet må endepanel bestilles separat. Blandebatteri og hånddusj medfølger ikke.

Tekniske spesifikasjoner

Leverandør Gainsborough Healthcare Group
Bredde 700 mm
Høyde 555 mm
Farge Hvit
Armatur/blandebatteri Nei

Video