Hovdejordet sykehjem

Til Hovdejordet sykehjem har vi levert baderomsutstyr til 82 bad, samt et terapibadekar. Da får du godlyden og stemningen i hus uten at du trenger å gå på kompromiss med innredningen din.

De nye innbyggingshøyttalerne fra Sonos er laget for deg vil ha både god lyd og flott innredning. Hvis du skal pusse opp eller bygge nytt, så er det et opplagt alternativ å bygge inn høyttalere og kabler i vegger og tak, slik at de kommer helt ut av syne i hverdagen.

Tre modeller - tre behov

Du kan velge mellom tre modeller som sammen kan dekke de aller fleste installasjonsbehov (CI / Custom Install). Takhøyttaleren In-Ceiling er laget for kjøkken, spisestue, kontor, bad og andre rom der du først og fremst vil ha god bakgrunnsmusikk i hele rommet og du ikke trenger superpresis hi-fi-lyd. Når høyttalerne først er på plass, så er det akkurat like enkelt som med en trådløs høyttaler – det låter bare MYE bedre!

Den ekte hi-fi-stereolyden får du fra vegghøyttaleren In-Wall, som spiller som en tradisjonell kompakthøyttaler. En virkelig god løsning, spesielt hvis du kombinerer den med det nye, kraftige og trådløse musikkanlegget Sonos Amp. Da er du godt forberedt til å nyte musikk og TV-lyd i høy kvalitet med en diskre look.

Når du er godt i gang, hvorfor ikke også ta med den gode lyden ut? Det kan du løse med Sonos Outdoor – en robust og smart utendørshøyttaler som er laget for å levere god lyd på terrassen, balkongen, båten og andre steder der vær og vind fort vil ta knekken på vanlige høyttalere.

Teknisk_tegning.pdf
Teknisk_tegning.pdf
Teknisk_tegning.pdf