Om Pressalit Care

Bilde om Pressalit careNYFunksjonsutstyr er den norske distributøren av det danske merket Pressalit Care.

 

Allerede i 1979 lanserte Pressalit sine første, serieproduserte løsninger. I dag er de en ledende produsent og leverandør av løsninger til baderom og kjøkken for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

 

En viktig årsak til Pressalit Cares suksess er deres konstante fokus på både bruker og personale. Målet er å skape et bedre liv for mennesker med nedsatt funksjonsevne, et bedre arbeidsmiljø for pleiepersonalet, samt en god og langsiktig løsning for ledelsen som skal investere. Alt dette kan sammenfattes i mottoet «Keep living». 

 

Pressalit Care har skapt et unikt konsept som tar hensyn til både funksjonalitet og design. De har blant annet utviklet et enestående skinnesystem til baderom, som skaper utallige muligheter og enorm fleksibilitet i brukernes hverdag - kalt Plus-serien. 

Les mer om Plus-serien her

 

I tillegg til Plus-serien har Pressalit Care utviklet en rekke andre produkter som kan bidra til en bedre og mer fleksibel hverdag for både brukere og personell. Stellebord, dusjstellebord og ergonomiske servanter med hev og senk løsninger er bare noen av disse produktene. Velger du produkter fra Pressalit Care til ditt baderom får du god kvalitet, maksimal fleksibilitet og god design.

 

Du finner alle produktene fra Pressalit Care i vår produktmeny til venstre.